Wednesday, December 31, 2008

Sverige i framtiden

jo....

Ni får nyår 6 timmar före mig! Så på tolvslaget i sverige så hamnar ni för oss här i merikat i -framtiden! Då kan jag säga att ni är äldre o skruttigare också!

kyss o gott nytt år!

Saturday, December 27, 2008

Nä nu blommar löken! December-sommar!


Idag är det 19 grader varmt ute!!! Jag skojjar inte...det är helt sjukt! Såg tom en geting...vilken grej!

Tog en promenad med mamma o lille banan, det var så varmt att jag var tvungen att ta av mig den tunna lille kofta jag hade på mig o lillemannens mössa åkte också av! Sen blev det te att sitta ute i gungan o päsa!

uppdaterar mera snart!

Thursday, December 11, 2008

Jävla Curtan!

Imorse kunde jag ha gjort en hallmatta av min man...

Först vaknade lillen vid fem o ville ha mat o rena kalsonger, o det fick han ju givetvis, sen när han somnat om gick jag på dass o kände då att det luktade väldigt mycket lavendel...detta fick mig att ana oråd så jag gick ned till vardagsrummet. O visst sa bajset, Curtan hade glömt blåsa ut ljuset innan han la sig.

Sedan vid halv åtta sov fortfarande Cash, detta har inte hänt på ett långt tag o jag tänkte glatt att idag kanske jag kunde sovmorgon!!! Näää minsann, då kom Curtan in o kastade sig på sängen för att säga hej då...trots mina varnande blickar, o vem vaknade då?

1. Skalman
x. Cash
2.Elvis

Så inte nog med att han kunde startat en brand, inte fan ska jag få sova heller.


Tuesday, December 9, 2008

Grattis!

Grattis till Martina, Pershi o Vega blå som har nåt stort på G!!!

Puss o kram som tysan!

Monday, December 8, 2008

En vecka...

Om en vecka kommer min mami! Hon ska stanna i 15 dagar o hon har med sig BACONOST!!!! när jag var gravid var det det enda jag kunde tänka på o det finns ju inte här...fatta den situationen. Dessutom har hon med sig falukorv, julkorv, prinskorv, alladin, smågodis, polarbröd o sempervälling o gröt till Bananis! Vetefan hur hon ska få plats med kläder ;)


Jag är trött o jag är uttråkad. Jag ska till biblan nästa vecka o se om det finns nåra mammagrupper här i stan. Jag kan inte sitta hemma jämt o dessutom behöver Banan lära sig att umgås med folk o andra barn.

Hade jag bott i sverige hade jag åkt o hälsat på Sina! Hon bakar ofta, det är BRA! hehe

köss

Sunday, December 7, 2008

Reglerna är följande:

Nämn fem saker du är stolt över! Utmana dom du vill (och orkar) och länka tillbaks eller nämn åtminstone personen du har fått utmaningen av! Lycka till och var stolt över dig själv och andra!

Detta är jag stolt över:


Jag stolt över min vackra fina son o min man, de gör mitt liv underbart!

Jag är stolt över mina två starka kusiner Gina o Anette som trots svåra motgångar alltid finns där för andra

Jag är stolt över mina föräldrar o syskon:
Pappa- du har alltid varit en klippa o jag är så glad över den underbara kontakt vi har nu
Mamma- du tog tillbaka kontrollen över ditt liv o du är min mami!
Jimi- Du har gjort så mycket trots att du hade alla emot dig
Daniel- för att du sprider lycka o glädje till en hel stad
Albin- trots hård hockeyträning o musikskola så du aldrig hann vila så gick du ut nian med asbra betyg o du är en jävel på musik!
Victor- du är en glaskit som gör alla glada o även fast dina första år i livet var svåra så gnällde du aldrig
Sara- du har alltid haft en stark integritet som jag beundrar o så är du jäkligt rolig jämt
Johanna- du har alltid gått din egen väg o i höstadiet tyckte jag du var skatafrän för du vågade alltid vara dig själv

Jag är stolt över mig själv för att jag vågade ta steget o flytta o för att jag satte mig själv i första rummet.

Jag är också rätt mallig över att jag lärt mig så mycket om mig själv o andra det senaste!


Jag utmanar alla som läser detta! Har du ingen blogg så skriv ned dina svar som en kommentar här i bloggen! Jag fick denna utmaningen av Fina-Sina!

Nya kläder o lavendeldoft

För ett par veckor sedan hade min karl samlat en massa poäng på sitt jobb o på så sätt förskansat sig ett $40 presentkort hos Target. Detta gav han till mig att köpa lite kläder för!!! O det har jag gjort idag! Här i USA är det ALLTID rea så jag har roffat runt bland rea-kläderna o handlat 6 nya tröjor för $24! Sen köpte vi sockar o deo till Curtan o ett lavendelljus som doftar mummalainen. Han är allt bra snäll min make.

Dessutom köpte han mig en Whopper Jr på BK!!! Kan inte bli en bättre dag :)

Nu börjar snart Steelers! Banan kör bil, det tycker han om. Han pratade om att han skulle åka o plocka upp Emmie för en tur med picknick- kycklingsallad o baguetter tror jag de skulle ha ;)

Köss

Saturday, December 6, 2008

Nybadad!!!


Så var denna dagen nästan slut! Vi bestämde oss för att stanna hemma...jävla tur det ni, det har snöat som fan o de har stängt I-80 (motorvägen vi skulle vart tvugna att ta). Nu kanske ni tror att det har kommit 2 meter snö? Nej, här i merika fpr de panik om de snöar mer än 1dm....Så om vi hade åkt dit hade vi inte kommit hem utan vart tvungna att sova i kattlandet.

Idag höjde jag värme i huset en stund o gav Cash ett bad, sen fick han vara nakenfis en stund på filten. Då mår han, när han är fri o obunden!

Jajaja, köss

Friday, December 5, 2008

WebbTv o ett jäkla scoop

Så var det fredag igen!! I like....det betyder att jag får ha min man hemma i två dagar! Eller ja..en o en halv, han jobbar övertid imorgon bitti mellan 8 o 12. Vi har just avnjutit Curtans apgoa quesadillas, mami adores. Banan sover, han har varit lite hyper idag o igår o nu är han nog lite bakis.

När Anna o kalle var här påminde de mig om att jag faktiskt kan se på webbtv o på så vis kolla nåra av de svenska program jag saknat (tack som fan!!! helgött) I alla fall så har jag nu sett hela första säsongen av Färjan (Jan Tore kan mycket väl vara Gud o Håkan är en go pajsare!) och de två säsonger av Ensam mamma söker som gjorts so far. I alla fall....i Ensam mamma söker säsong 1 så var det ju en brutta som hette Lenita med....bland hennes kavaljerer fanns Johan o Tony, i början av säsongen tog Lenita med sig sina karlar på kryss o Tony valdes bort för att han vart full o försov sig till en dejt. Så där sitter jag senare o kollar Färjan o i ett av avsnitten har de speed dating ombord.....O vad ser Lela då? JO! Johan o Tony!!! De speed datar o super, flörtar o springer i tax freen.....DET VAR PÅ SAMMA KRYSS SOM MED LENITA!!! Hahah, tror jag i alla fall. Vilken grej. Undersökande journalistik mina damer o herrar.

O ni tror att jag inte gör något vettigt på dagarna liksom.

I morgon är vi bjudna på Tree Trimming Partay hos Curtans morbror Steven o hans fruga Karen. Får se om vi kan åka dock, de säger, de som vet att de ska bli räligt möe snö imorgon o resan dit tar 1,5 timmar. O jag tänker fan inte sova där.....för det första kommer det vara en jävla massa folk bland annat Patty, Curtans ena moster som tycker att jag är satans barn pga mina gaddningar o dessutom har de två Grand danois o 13 kattjävlar! Jag är livrädd för katter....mycket av det är nog tack vare Sixten...Han minns du nog Gina, du vet Anna-Marias fula jävla katt med konstant rännskita. Min dåvarande pojkvän Andreas satt kattvakt åt Sixten en gång när jag sov där, mitt i natten vaknade jag, panikslagen o kunde inte andas. Kattjäveln hade lagt sig på mitt ansiktet o jag kvävdes nästan i sömnen. Tänk om någon av hennes jävla satar lägger sig i ansiktet på Banan? Nä fyfan.


Idag har jag känt mig otillräcklig igen. Jag vet inte hur jag ska sysselsätta Banan, vi sjunger, leker o grejjar på dagen men med jämna mellanrum får han ligga på filten eller köra bilen eller bara sitta i knäet o kolla tv. LOGISKT vet jag att detta inte är otillräckligt men MODERLIGT känner jag mig som ett as. Hur sysselsätter alt sysselsatte ni era 5 månaders barn? Tips?

Alright.

Förresten Anna o Kalle, TACK FÖR MIA O KLARA TIPSET!!! Jag har aldrig skrattat så mycket, det gjorde fan ont. Så med detta i åtanke avslutar vi detta med " Nu ska mamma samla tålamodspoäng" "unna o götta mig" "slaska som djur" hahahah! Har de bara gjort en säsong?

Köss

Monday, December 1, 2008

fyfan

vetefan varför, men jag mår kräks som en spy. Banan, däremot, han är det fart på! Älskade barn!!!