Monday, May 25, 2009

på bar gärning

Jaha, ja Börje! Detta lilla "oskyldiga" gossebarn hittade jag idag rivandes i min rena o VIKTA tvätt....haha han är så rolig nu!! Jag får ta o köpa en mysse o en bysse o slänga upp en snickeboa någonstanns snart!

Hinner inte skriva mer...packar som en gnu nu....fan vad stressad jag är, på måndag åker vi. Så till alla er jag lovat ringa, förlåt.

lav jo

Thursday, May 21, 2009

VIKTIGT!

Läs igenom DET HÄR o posta sedan vidare i er blogg.

tack

Wednesday, May 20, 2009

Varmt!


Idag har det vart typ 30 grader ute, så det fick bli ett bad!

Imorgon gifter sig min Anna-Bumby! Guud vad jag önskar jag kunde varit där! Jag hoppas att hon o Kalle får en underbar dag trots det hemska o sorgliga som just hänt.


Puss

Friday, May 15, 2009

Min lille konstnär

Igår målade Cash sin första tavla! Med gröt o persikopuré, se sån liten stolt man är!!! Jag har närbildat det med kameran så att jag kan förstora o framkalla o rama in!

Det var inte sharlakansfeber! Tur!!



kyss

Thursday, May 14, 2009

Godbiten min!

Lite snabbt från mig!

Ska försöka uppdaterar lite här i bloggen nu, men det får bli ett kortare inlägg.

Först ska jag berätta hur planen ser ut.

1 Juni åker jag o Cash till sverige igen! Jag har fått jobb på en av avdelningarna på psyk o börjar den 15 Juni. Till en början är detta ett vik t om hösten men meningen är att det ska förlängas o grejjas. 15 Juni-10 Augusti förlitar jag mig på vänner o familj när det gäller barnpassning o den 10 börjar inskolningen! Vi har fått en lägenhet på Kristineberg o flyttar in så fort vi kommer till svea! Huset här har fått en köpare o om allt går som det ska så avslutas affären i Juni, Curtan stannar då här i USA i några månader för att betala av sina studielån o sedan kommer han till oss i Sverige! Pling PLong!

Lilleman är sjuk...han hade ett par dagar med jättefeber o tripp till BVC o akuten. Nu är febern borta men har jobbiga utslag som kliar den lille fisen, ser ut som sharlakansfeber, ska te doktorn imorrn igen. Håll tummarna för han!!


puss på er