Monday, May 30, 2011

Egoinas lårkampanj!

Just bedriver Egoina en lårkamoanj, kanske man kan kalla den. Hon visar att alla ser olika ut och attman är fin även om låren går ihop. Jag tycker att detta är skitbra. Vi behöver motvikter till barnmats-Kissie, den tjejen har i mina ögon väldiga problem. Så tack Egoina för att du vill vara en sund förebild med lår som går ihop!

Wednesday, May 18, 2011

Buzzar ; Pepsodent White Now


Finns inte mycket att säga om denna produkt, mer än att den rockar fett! Tänderna ser och känns superfräscha! Och med tillhörande tandborste blir det ännu bättre resultat! Jag rekommenderar starkt Pepsodent White Now!

Monday, May 9, 2011

Funderingar om Väla



Igår var vi och tittade på ett hus i Väla utanför Lidköping, det står till uthyrning. Vi har haft funderingar på att flytta till Lidköping då Curtan jobbar där och det finns bra många mer jobba för mig att söka när min mammaledighet en dag ska ta slut. Huset ligger ute på vischan, precis som vi vill bo och barnen får isf gå på landsortsskola etc. Allt detta vill vi ju ha. Huset är jättefint, hyresvärden verkar superbra och det har fantastiska omgivningar. Dessutom kommer vi att spara massor med pengar i uppvärmning. Men det är ett stort beslut som man inte kan ta lätt på, det innebär ju att vi flyttar från familjen (dock bara 5mil men ändå). jajaja..... vi får se, vet ju inte ens om vi blir de utvalda hyresgästerna.

pöss