Wednesday, June 22, 2011



Fint va?

Thursday, June 9, 2011

Buzzar Jogolino, Persika/banan



Nu har vi provat Jogolino! Det är en osockrad mellanmåls yoghurt för barn 10 månder och uppåt! Bailey fullkomligt älskar den och den är jättebra eftersom man inte måst ha den i kylen. På det viset kan du alltid ha mellnmål i väskan!

Wednesday, June 1, 2011

Det där med livet

Ok, det ska inte bli lättare - än.

I onsdags var vi glada i vår familj, Curtan skulle få sin första lön och för första gången sedan flytten till "världens bästa land" Sverige, så skulle vi ha två inkomster o därmed kunna betala det vi låg efter med och hamna på grön kvist. Vi skulle fira detta genom att äta lite pizza och äntligen kunna starta sparande till barnen.

Så kom lönedagen.....
Det första vi upptäckte var att Curtan fått en absolut patetisk lön, en 16-årig sommarvikarie på kommunen tjänar mer på en halvtid liksom. SEDAN KOM NÄSTA BLOW, jag som har en ok-hög, etablerad SGI ska nu tydligen bara få lägsta belopp för mina föräldradagar jag tar för Cash...i 180 dagar framåt....det blir 2800 kr i månaden det....jojjo...FK har trots att jag ringt en miljon ggr för att bekräfta och dubbelkolla att det ska fungera att vara hemma med Cashans dagar... (eftersom jag inte kan sätta Bailey på dagis ännu..)nu meddelat mig att jag endast har rätt till lägsta belopp de första 180 dagarna. Så nu kan vi inte betala ett skit, bilen behöver nya däck och vi kan ju fetglömma allt vad sparande heter. Förlåt mig älskade barn för att ni har sådana förlorare till föräldrar. Förlåt bebin i magen för att din resa i moderlivet kommer bli allt annat än harmonisk.

Jag får helt enkelt jobba nätter o helger, sova kan jag göra när jag dör.

Tack Anna för tipset dock, nu har jag en arbetsintervju på tisdag, o den ser jag fram emot- på rättspsyk, ett drömjobb för mig. Nu ska jag bara lyckas övertyga dem om att jag rockar fett (vilket jag faktiskt gör på mitt jobb, där vet jag att jag är riktigt bra)trots graviditet.

ok, nu vet ni.

Hejja hejja!

HEJJA EGOINA!


LÄNK