Tuesday, January 25, 2011

majj lav!



Aj lav tig :)

Thursday, January 20, 2011

Buzzador- Linicin

Jag gick för några veckor sedan med i buzzador vilket ger mig möjlighet att prova nya produkter och sedan buzza om dem till vänner o dyl enligt word to mouth principen. Tack till lilla Martina som tipsade :)

Iaf, den kampanj som jag just nu har igång är för ett lusmedel som heter Linicin. Enligt produkten är det helt giftfritt och lössen kan inte bli resistenta mot medlet då det inte innehåller insektsmedel. Den här produkten är högst aktuell för alla er som har barn på dagis o i skolan. Paketet jag fått innehåller Linicin Prevent, en spray som ska göra barnet "osynligt" för lössen -används varje dag då "lusalarmet" ljuder, 15 minuters behandling med luskamm och ett 10 minuters shampoo.

Jag ska nu ta med broschyrer o liknande till dagis så att andra föräldrar får ta del av detta.

Jag ska poängtera att jag inte vet något om dess verkan, jag kan inte ge garantier för något. Som Buzzador ska jag själv ihop med andra prova produkter och sedan ge en ärlig uppfattning om det. Jag kommer definitivt att testa detta om det kommer på löss på Cash dagis! Vill ni ha mer info så hör gärna av er!

Wednesday, January 19, 2011

Bilbana

Har gjort en bilbana med Cash! Som ni ser har samcro kontroll här oxå haha!

Friday, January 7, 2011

Mammas

Mammas trötta små

Saturday, January 1, 2011

sorg

SORG

usch. Nu är jag ledsen på riktigt.

Hänggäng

Fina! Cash sover, den trötte lilla nyårsfiraren <3