Friday, July 30, 2010

Saturday, July 24, 2010

lite bilder från syyykhyset

Mår bättre
Litet troll
Ont i bebin o i mammahjärtat
Uppvaket med liten olycklig sessa
Nu kommer snart ambulansen för att ta lillan till sahlgrenska.
Lilla pluttan efter Hibiscrub x2

Ronald mc donald hus! Natten innan OP.

Friday, July 16, 2010

Dagens glafis!


Nya shunt-inställningen verkar funka!

Wednesday, July 14, 2010

Thursday, July 8, 2010

Mammas lilla tomtebobarn <3


Lillan har ont men börjar må bättre nu.

I väntan på Bailey


Sitter i en soffa utanför neurokirurgen o försöker att inte gå sönder. Jag vill inte gråta, det handlar inte om mig, det handlar om min 10 dagar gamla dotter som nu genomgår en operation i hjärnan. Då behöver man en mamma som håller. Hon är så tapper min lilla, trots fasta, nålar o svidande hibiscrub (3 ggr) på hennes tunna hud ger hon ändå ifrån sig glada gurglanden på morgonen. Vissa föds till att visa oss andra hur det är ?

Wednesday, July 7, 2010

OP


Nu e vår krigarprinsessa på op. Tänk varma positiva tankar. Pöss

Tuesday, July 6, 2010

lite bilder










Älskade Bailey

Ok, jag ska försöka mig på en förkortad förlossningsberättelse/uppdatering.

Söndagen 27/6 (Cash föllsidag) vaknade jag 5 på morgonen med värkar, men gav mig fan på att vi skulle ha kalas först! O det hade vi minsann! Sedan vid 17 snåret ringde jag förlossningen o de ville ha in oss för UL eftersom vi inte kunde vara säkra på att lilla Bailey inte låg i säte ff. På Ul upptäckte doktorn att vår lilla hade Hydracefalus (vatten i hjärnans ventriklar)o allt bara rasade, läkaren använde sig nämligen av begreppet vattenskalle o vi såg då framför oss skräckbilder från 40-talet.....men vart försäkrade av barnläkare att så var inte fallet. Barnmorskan (underbara Tina) kollade min tapp o då var jag öppen 6 cm redan så det var bara o veva på, under några timmar satt jag på bollen o sjöng o slappnade av o klarade mig helt utan smärtstillande som jag önskat! barnmorska var impad o de var jag med :) Sedan när vi nått nästan 10 o det bara var en liten kant kvar tog doktorn hål på vattnet o då brakade helvetet lös........Bailey tryckte på en nerv som gjorde att min kropp krystade fastän den inte var redo o det var det mest skrämmande jag varit med om, de försökte då lägga en EDA men den hjälpte inget o det gjorde inte lustgasen heller. Så då skrek jag på dem att snitta, jag var så orolig för min lilla därinne pga beskedet vi fått innan. De beslutade för snitt o inne på OP fick de inte dit spinalen o jag bara grät o skrek att de skulle söva mig så att vi kunde få ut mitt barn o se att hon var ok. Så efter EKG o vad som kändes som en evighet så sov jag.......När jag vaknade 28/6 fick jag träffa min tjej o hon var precis så perfekt man bara kan vara!

Vi blev kvar på BB hela veckan för undersökningar o for i fredags ned till Drottning Silvias för magnetröntgen....hu va hemskt det var att se henne i den stora högljudda maskinen....Sen fick vi träffa vår koordinator som sa att Bailey är ett friskt barn, hon behöver bara hjälp med att dränera sin vätska! O visstär hon frisk! Hon äter som en häst, bajsar som en karl, sparkar o viftar, greppar o fokuserar o hon e så harmonisk :) En av BM på BB sa att Bailey var det gladaste barnet där för hon skriker aldrig,hon bara fräser till när hon vill nåt eller är missnöjd :)

Imorgon bär det av till GBG o på torsdag ska hon antagligen få en shunt i huvudet.......jag vet att de är proffs o allt men fan vad rädd jag är.......vi blir kvar i gbg i minst en vecka så jag uppdaterar när vi kommer hem. pöss